woensdag 9 april 2014

Art.19 – Een tweede dag vol creatief avontuur

Na een eerste intensieve dag begonnen we vol goeie moed aan dag twee. De maandagavond eindigden we met een licht-/schaduwactiviteit waarbij de deelnemers met houtskool afdrukken van elkaar op papier plaatsten.

In het eerste dagdeel werden onze jonge creatievelingen opnieuw uitgedaagd om op korte tijd een thematisch sterke installatie in elkaar te steken. Deze opdracht had tot doel hen te prikkelen in de zoektocht naar hun “finaal werk”, in functie van "de grote knal" op vrijdag. Enkele sterke stukken werden ons kort na de middag  voorgesteld en zo was de basis voor het toonmoment van vrijdag een feit. Een erg sterke basis die zelfs de begeleiding bij momenten speechless maakte!

Tijdens het tweede dagdeel werkten de jongeren tijdens een brainstorm op de typmachine hun concept uit waaraan zij deze week verder zullen werken. 's Avonds bouwden we een vuur om de licht-schaduwopdracht van maandagavond te hernemen in écht licht, écht vuur in buiten lucht. Morgen beginnen we aan een eerste afwerkingsfase van onze werken. Spannend! 


We'll keep you posted!Geen opmerkingen:

Een reactie posten